۱۳۹۷/۱۲/۰۷
تبریک روز زن
پیام تبریك دكتر حسینی نزاد بمناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) روز زن و مقام مادر
دکتر خجسته حسینی نژاد مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان و سلامت خانواده طی پیامی میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، روز زن و گرامیداشت مقام مادر را تبریک گفت. متن این پیام به شرح زیر می باشد:

«بسم الله الرحمن الرحیم»
(انا اعطیناک الکوثر ، فصل لربک وانحر، ان شانئک هو الابتر)

بیستم جمادى الثانی سالروز ولادت گوهر تابناکی است که به فرمایش حضرت امام خمینى (قدس سره): افتخار خاندان وحى و خورشیدى  است که بر تارک اسلام عزیز مى درخشد، زنى که عالم به او افتخار دارد و اگر روزى باید "روز زن"باشد، چه روزى والاتر و افتخارآمیزتر از  روز ولادت با سعادت فاطمه زهرا علیهاالسلام.

اینجانب میلاد مسعود زهرای مرضیه (س) و تولد با سعادت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و روز فرخنده زن و مادر را خدمت تمامی ارادتمندان خاندان عصمت وطهارت بویژه بانوان همکار در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که نقش بی بدیل در انجام امور و ارتقای سطح آموزش، بهداشت و درمان استان دارند؛  تبریک وتهنیت عرض می کنم.

بی تردید انتخاب میلاد حضرت  فاطمه (س) به عنوان روز زن، تکریم و بزرگداشت و احترام نسبت به زن و مادر است.

سلامت ودوام توفیق تمامی همکاران خاصه خواهران گرانقدر را به برکت نام مقدس حضرت مرضیه طاهره (س) از پیشگاه خداوند سبحان آرزو می نمایم و برای همه مادران عزیز سلامتی و طول عمر و برای آن عزیزانی که به رحمت خدا رفته اند، تقاضای رحمت و مغفرت دارم.

دکتر خجسته حسینی نژاد
مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان و سلامت خانواده

«بسم الله الرحمن الرحیم»
(انا اعطیناک الکوثر ، فصل لربک وانحر، ان شانئک هو الابتر)