۱۳۹۷/۱۲/۰۵
افتتاحیه نمایشگاه
افتتاحیه نمایشگاه "كوثر" به روایت تصویر
نمایشگاه کوثر به مناسبت بزرگداشت مقام زن آغاز بکار کرد

به گزارش وب دا خوزستان، نمایشگاه کوثر ویژه بانوان یکشنبه 5 اسفند ماه 97با حضور مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، خانم دکتر خجسته حسینی نژاد و دیگر اعضا امور بانوان واحدهای تابعه در نگارخانه تالار شهداء دانشگاه آغاز به کار کرد.

در این نمایشگاه غرفه های مختلفی شامل کتاب، دستاوردهای بسیج روستایی در حوزه بانوان، محصولات تولیدی توسط بانوان، سلامت و تندرستی، تغذیه و ورزش همگانی ویژه دختران و زنان، دستاوردهای کارآفرینی و اشتغال بانوان سرپرست خانوار، محصولات گالری ها و پوشاک مخصوص بانوان به همراه صنایع دستی برپا شده است.

در این نمایشگاه بیش از 30 مشارکت کننده نسبت به معرفی محصولات و خدمات خود و با رویکرد معرفی خدمات ویژه بانوان اقدام  کرده اند.

نمایشگاه کوثر ویژه بانوان در مدت ده روز از 5 اسفندماه از ساعت 8 الی 14 در محل تالار شهدا واقع در دانشگاه علوم پزشکی اهوازبرای بازدید علاقمندان دایر است.