۱۳۹۷/۱۲/۰۴
بازدید از نمایشگاه زمستانه
دكتر حسینی نژاد: بسیارحائز اهمیت است محصولاتی كه در نمایشگاه ها عرضه می شوند مطابق استانداردهای بهداشتی باشند.
بازدید دکتر خجسته حسینی نژاد مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان و سلامت خانواده از نمایشگاه "زمستانه" دانشکده توانبخشی
امروز شنبه 4 اسفند ماه 97 دکتر خجسته حسینی نژاد مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان و سلامت خانواده به همراه جمعی از کارکنان، از نمایشگاه "زمستانه" دانشکده توانبخشی دانشگاه که به همت امور بانوان این دانشکده به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) روز زن و گرامیداشت مقام مادر به مدت 5 روز برپا شده بود، بازدید کرد.

دکتر حسینی نژادبه مسئولان برپایی نمایشگاه یادآور شد که از این حیث که دانشگاه علوم پزشکی اهواز متولی بهداشت و درمان در استان می باشد بسیار حائز اهمیت است  محصولاتی که در این نمایشگاه عرضه میشود مطابق رعایت استاندارد های بهداشتی و دارای مجوز از مراجع رسمی عرضه محصول باشند.

وی در پایان  پس از بازدید و خرید محصولات مورد نیازش رضایت خود را از برپایی نمایشگاه اعلام و از مشاور ریاست دانشکده توانبخشی در امور بانوان و سلامت خانواده جهت برپایی این نمایشگاه تقدیر و تشکر کرد.