عنوان : « گزارش دوره آموزشی روش های فرزند پروری در عصر رسانه »
 ۱۳۹۶/۱۲/۱۵

« گزارش دوره آموزشی روش های فرزند پروری در عصر رسانه »

دوره آموزشی روش های فرزند پروری در عصر رسانه مورخ 13/12/96 با حضور حجت الاسلام و المسلمین روحانی نژاد در تالار شهداء دانشگاه  با حضور بیش از 300 نفر برگزار گردید در این دوره آموزشی ایشان علت پایین آمدن کیفیت آموزش و افت تحصیلی دانش آموزان در فصل جدید را علی رغم امکانات موجود ، دل مشغولی هایی از جمله فضای مجازی و رسانه های موجود دانستند و یکی از راه های مقابله با این مشکلات را بالا بردن سواد رسانه ای والدین دانستند .

ایشان با اشاره به توانایی رسانه ها در نمایش تصویر متفاوت و غیر واقعی از یک تصویر بر لزوم آشنایی والدین و فرزندان از این شگردها در دنیای مجازی تاکید نمودند. در پایان حجت الاسلام والمسلمین روحانی نژاد به اصول سه گانه هام اشاره نمودند که این اصول عبارتند از :

1-همراهی کردن در استفاده از رسانه : که موجب صمیمیت محبت و نظارت بر کار فرزندان می شود.

2- آگاهی : بالا بردن آگاهی والدین در زمینه فضای مجازی .

3- محدودیت : وضع قوانین جهت محدودیت استفاده از رسانه در منزل .