/  5
عنوان : حوزه امور بانوان و خانواده دانشگاه دوره آموزشی با موضوع " مدیریت زمان در برنامه ریزی فردی و اجتماعی در زندگی "را با تدریس حجت الاسلام والمسلمین آقای شریفی نژاد
 ۱۳۹۶/۱۰/۲۵

حوزه امور بانوان و خانواده دانشگاه دوره آموزشی با موضوع " مدیریت زمان در برنامه ریزی فردی و اجتماعی در زندگی "را با تدریس حجت الاسلام والمسلمین آقای شریفی نژاد در مورخ 24/10/96 از ساعت 10 صبح الی 12 ظهر با حضور بیش از 350 نفر اعم از مدیران ،اعضای هیات علمی و کارکنان پردیس دانشگاه و واحدهای تابعه دانشگاه در تالار شهدای دانشگاه برگزار نمود.
استاد درخصوص راه رسیدن به موفقیت و خواسته های هر فرد را در زندگی فردی و اجتماعی را در گرو تحقق مراحل چندگانه زیر برشمردند:
1-هدف : در زندگی هدف کلی باید به اهداف کوچکتر تقسیم شده و هر هدف باید از نظر زمان ، مکان و جزئیات کاملا دقیق و دارای ابعاد مشخصی باشد.
2- تفکر موفق و مثبت : اینکه افراد در شرایط یکسان عملکردهای متفاوتی از خود بروز می دهند ریشه در طرز تفکر متفاوت افراد دارد.
3-تلقین : انسان با تصویر سازی موفق در ذهن می تواند راه رسیدن به اهداف را هموار نمد.
4-دوری گزیدن از انسان های منفی نگر و مشورت با انسان های موفق
5-برنامه ریزی : باید دقیق و با زمان تعیین باشد برای رسیدن به آن هدف.
6-حرکت : سعی و تلاش راه نهایی رسیدن به موفقیت در زندگی است با استناد بر آیات قرآن مجید و احادیث ائمه اطهار
در پایان زمانی را به پاسخگویی سوالات حاضرین اختصاص دادند.