عنوان : برگزاری دوره آموزشی نورو سایكولوژی حیا به همت امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشكی اهواز
 ۱۳۹۶/۱۰/۲۴

برگزاری دوره آموزشی نورو سایکولوژی حیا به همت امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی اهواز

شنبه 23 دیماه 96، دوره آموزشی با موضوع « نورو سایکولوژی حیا » با حضور دکتر مرعشی استاد و عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز بعنوان مدرس،خانم صبیحه ضیاغم مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده دانشگاه، اعضاء معزز هیئت علمی و جمعی از کارکنان در تالار شهداء برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه که به همت حوزه امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی اهواز، برگزار شده بود، ضیاغم در خصوص برگزاری برنامه ها و دوره های آموزشی 3 ماهه چهارم سال جاری که جهت پرسنل تدوین شده اند، مطالبی را ارائه کرد.

تشریح مراحل تکمیلی حیا از بدو تولد تا بزرگسالی، توصیف مراحل تکمیل حیا و حجاب از جمله مطالب ارائه شده در این کارگاه بوده است .

طی این کارگاه آموزشی دکتر مرعشی حجاب را بعنوان تمرینی برای رشد و تعالی خواند و گفت: بطور مثال حجاب پوششی – حجاب کلامی – حجاب نگاه – حجاب راه رفتن – حجاب .... که همه این موضوعات در قرآن کریم و رساله احکام توضیح داده شده است تاثیر بسزایی در رشد شخصیت انسانها دارد.

وی طی این کارگاه، اهمیت امنیتی خانواده را مورد بررسی قرار داد و افزود: جهت رشد شخصیت فرزند انسان به صورت متعادلی  نیاز به دو نوع محبت اعم از مادرانه و پدرانه است.

گفتنی است ارتباط تحریک جنسی با خشونت و همچنین نقش خانواده در میزان حیای دختران از دیگر موارد مطرح شده در این کارگاه بوده است.