/  4
عنوان : برگزاری دومین دوره آموزشی تدوین برنامه استراتژیك و عملیاتی حوزه اموربانوان و خانواده دانشگاه
 ۱۳۹۶/۰۸/۱۱

برگزاری دومین دوره آموزشی تدوین برنامه استراتژیک و عملیاتی حوزه اموربانوان و خانواده دانشگاه

ضیاغم مشاور اموربانوان و خانواده ریاست دانشگاه خبر دادکه :دومین دوره آموزشی تدوین برنامه استراتژیک و عملیاتی مشاوران اموربانوان وخانواده حوزه های تابعه دانشگاه  با حضور استاد کشوری و وزارت بهداشت آقای دکتر مصدق راد با حضور 41 نفر در سالن اجتماعات حوزه ریاست  از ساعت 45/14 الی 45/17 برگزار گردید.

استاددکتر مصدق راد در ابتدا به تعریف مدیریت به عنوان هنر نفوذ در اشخاص جهت تحقق هر چه بهتر اهداف سازمان پرداختند و برنامه ریزی استراتژیک و عملیاتی را جزئی از آن بر شمردند . در این دوره آموزشی اصول کلی جهت رسیدن به اهداف به صورت زیر مطرح شد  :

-برنامه ریزی شامل اولویت بندی ها برای رسیدن به هدف

-اجرا و سازماندهی به همراه آموزش و انگیزش در کارکنان

- پایش برنامه

ایشان در رابطه با هر مرحله نکاتی را به شرح زیر یادآور شدند.

هدف کلی باید در راستای اهداف واحدهای بالاتر باشد و قابل شکستن به اهداف اختصاصی و کوچکتر باشد.

اهداف اختصاصی باید زمان بندی شده و قابل اندازه گیری باشد . دستیابی به هدف باید تدریجی باشد و ضمناً اهداف اختصاصی متوازن و متعادل با هدف کلی باشد.

در برنامه ریزی یک مدیر موفق باید خلاقیت وجود داشته باشد. او باید بتواند نقاط قوت و ضعف درون سازمان و فرصت ها و تهدید های بیرون سازمان را شناسایی و از آن ها استفاده بهینه نماید.

جلسه با پرسش و پاسخ وجوابگویی به ابهامات حاضرین ادامه و درساعت 45/17خاتمه یافت  .