عنوان : برگزاری اردوی یك روزه مناطق عملیاتی هشت سال دوران دفاع مقدس ویزه بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشكی اهواز
 ۱۳۹۶/۰۸/۰۵

برگزاری اردوی یک روزه مناطق عملیاتی هشت سال دوران دفاع مقدس ویزه بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اهوازمشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در امور بانوان و خانواده از برگزاری اردوی یک روزه مناطق عملیاتی هشت سال دوران دفاع مقدس خبرداد.

صبیحه ضیاغم با اعلام این خبرگفت: اردوی مذکور هفتم مهرماه96، ویژه بانوان شاغل در دانشگاه جندی شاپور اهوازبه همراه یک نفر فرزند طبق برنامه زمان بندی و ثبت نام از بانوان در واحد های تابعه دانشگاه اهوازبا همکاری و مساعدت معاونت دانشجویی فرهنگی و مدیریت اموررفاهی دانشگاه برگزار گردید.

ایشان در ادامه افزود: اردو بانثار فاتحه بر مزار پنچ شهید گمنام آرمیده در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آغاز و پس از توجیه شرکت کنندگان از برنامه های اردو از منطقه عملیاتی فتح المبین واقع در شهرستان شوش دانیال بازدید به عمل آمد و درحسینیه یادمان شهدا پس از روایت گری خاطرات دوران هشت سال دفاع مقدس توسط سرهنگ اسماعیل زاده، مراسم نماز جماعت و زیارت عاشورا برگزار گردید. شرکت کنندگان در ادامه ، این مکان مقدس را به مقصد زیارت حضرت دانیال نبی و سید محمد بن موسی الکاظم (سبز قبا) در دزفول ترک نمودند.

مشاوررئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در امور بانوان و خانواده در خاتمه خاطر نشان کرد : هدف از برگزاری اردوی بازدید از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس زنده نگه داشتن یاد شهدا و فرهنگ ایثارگری و شهادت و خدمت رسانی به جامعه دانشگاهی عنوان نمود.