عنوان : همایش استانی عفاف و حجاب در دانشگاه علوم پزشكی اهواز برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
سه شنبه 20 تیرماه 96 همایش هم اندیشی ترویج عفاف و حجاب روز سه شنبه 20 تیرماه با حضور دکتر ساسان موگهی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، حجت الاسلام سید محمد رضی مرعشی،معاون اجرایی ستاد امر به مهروف ونهی از منکر و دبیر اجرایی بنیاد عفاف وحجاب استان خوزستان، مجدیان مشاور امور بانوان سپاه حضرت ولی عصر در شاخه عفاف و حجاب، صبیحه ضیاغم مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و جمع کثیری از مشاوران امور بانوان و خانواده دستگاههای استان به همت امور بانوان و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و همکاری ستاد بنیاد عفاف و حجاب استان در سالن اجتماعات دانشکده توانبخشی دانشگاه برگزار شد.

شایان ذکر است در پایان این همایش، نمایشگاه محصولات عفاف و حجاب که در نگارخانه تالار شهداء دانشگاه برپا شده بود، افتتاح شد.