عنوان : دانشجوی برتر آزمون پیش كارورزی: دانشجویان از طریق این آزمون می توانند حداقل یكبار بدون استرس در امتحان دستیاری شركت كنند
 ۱۳۹۶/۰۳/۱۲
کیمیا کوگانی دانشجوی رشته پزشکی، که در آزمون علوم پایه و پیش کارورزی موفق به کسب رتبه برتر در شهریور ماه 95 شد، دانشجوی برتر آزمون پیش کارورزی: دانشجویان از طریق این آزمون می توانند حداقل یکبار بدون استرس در امتحان دستیاری شرکت کننددلایل موفقیت خود را تشریح کرد.

کیمیا کوگانی در بیوگرافی کوتاهی از خود بیان داشت: در سال 1371 در شهر خرم آباد متولد شده ام و دوره متوسطه را در دبیرستان تیزهوشان گذراندم؛ از سال دوم دبیرستان علاقه مند به رشته روانپزشکی بودم و به دلیل علاقه مندی شدید به موسیقی و ارتباطش با درمان بیماران روانی، به مدت ٢ سال مشغول مطالعه و پژوهش در مورد موسیقی درمانی بودم و در نهایت تصمیم به انتخاب رشته پزشکی گرفتم و تمام تلاش خود را جهت ادامه تحصیل در دوران تخصص در رشته روانپزشکی بکار بردم.

وی در توصیف دوره پزشکی افزود: تحصیل در دوره پزشکی بسیار طولانی و طاقت فرسا است ولی بطور کلی جهت کسب موفقیت در این رشته باید بطور صحیح برنامه ریزی داشت و حتما در کنار درس خواندن، برنامه های تفریحی و سرگرمی های مناسب را مورد توجه قرار داد، چون در غیر این صورت این دوران برای فرد بسیار خسته کننده و غیر قابل تحمل می شود.

کوگانی در ادامه صحبت های خود گفت: من ابتدای فرصت آماده سازی برای آزمون با برنامه ریزی و برای دستیابی به رتبه ی اول درس خواندم ولی پس از گذشت چند هفته برخی از مسائل، باعث شد کمی از شرایط درس خواندن دور شده و فاصله بگیرم و می توان گفت، فکر نمی کردم بتوانم این رتبه را در آزمون کسب کنم.

وی آزمون پیش کارورزی را بعنوان حداقل فرصت معرفی کرد و افزود: دانشجویان از طریق این آزمون می توانند به فرصتی دست یابند که حداقل یک نوبت در امتحان دستیاری و بدون داشتن استرس طرح شرکت کنند و در رشته ی تخصصی مورد علاقه خود مشغول به تحصیل شوند، این فرصت برای بنده به گونه ای بود که رشته پزشکی را از ابتدا به قصد ادامه تحصیل در رشته تخصصی روانپزشکی انتخاب کردم