عنوان : برگزاری جشنواره غذای سالم در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی اهواز
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۶

مهندس معصومه دهان زاده مسئول امور بانوان و خانواده معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: به مناسبت سى و هشتمین فجر پیروزى انقلاب اسلامى، جشنواره غذاى سالم، به همت امور بانوان و خانواده معاونت غذا ودارو و با همکارى امور ایثاگران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، امور عمومی و روابط عمومی این معاونت و صبیحه ضیاغم مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده برگزار شد.

وی افزود: در این جشنواره بالغ بر ٤٠ نوع غذاى بومى، سنتى، مدرن و انواع دسر توسط کارشناسان داورى از نظر ارزش غذایى، کیفیت و روش پخت، تزئین ظاهرى و طعم و مزه امتیاز دهى و رتبه بندى شد.

گفتنی است در پایان این جشنواره که در محیطى با نشاط و صمیمى و با حضور کلیه کارکنان برگزار شد، ٥ نفر از افراد برتر به ترتیب رتبه اول _ خانم دکتر ژانت سلیمانى _ خوراک ماش ( ٣٨٧/٥ امتیاز)، رتبه دوم _ خانم مهندس اکرم حسینى نژاد _ پلو میگو،( ٣٧١/٥ امتیاز)، رتبه سوم _ خانم مهندس الهه اعلایى _ قلیه ماهى( ٣٦٦/٥ امتیاز)، رتبه چهارم _ خانم مهندس مهسا مرعشى _ ته چین ( ٣٦٥ امتیاز)، رتبه پنجم _ خانم مهندس نجمه نجار پور _ کیک مرغ ( ٣٥٨ امتیاز ) انتخاب و به آنها جوایزى ارزنده اهدا شد.