رو عنوان : مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
عنوان : اولین نشست بانوان فرهیخته استان برگزار شد
زير عنوان : اولین نشست بانوان فرهیخته استان شنبه 8 آبان ماه 95خوزستان برگزار شد.
 ۱۳۹۵/۰۸/۱۵

اولین نشست بانوان فرهیخته استان برگزار شد

صبیحه ضیاغم مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در امور بانوان و خانواده از انتخاب بانوان فرهیخته دانشگاه و برگزاری نشستی در این خصوص در استانداری خوزستان خبر داد و گفت: اولین نشست بانوان فرهیخته استان شنبه 8 آبان ماه 95  با حضور دکتر غلام رضا شریعتی استاندار و جمعی از بانوان فرهیخته استان در محل استانداری خوزستان برگزار شد.

وی با بیان اینکه زمینه اصلی جلسه در خصوص ارایه مشکلات و پیشنهادات در حوزه سلامت زنان و خانواده های دانشگاهیان و دغدغه این فرهیختگان، مسایل علمی، ارتقا سلامت و فرهنگ و سبک زندگی سالم دانشگاهیان و جامعه است، از حسن توجه استاندار به این حیطه قدردانی کرد.

ضیاغم با اشاره به اینکه همه بانوان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و واحد های تابعه آن به راستی فرهیخته هستند و هر کدام در زمینه کاری مربوطه خوش می درخشند، انتخاب و معرفی تعدادی از این بانوان را کاری بسیار سخت دانست و گفت: در نهایت می بایست از این تعداد بیشمار تنها 7 نفر را به استانداری خوزستان معرفی می شدند.

مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه عنوان کرد: در نهایت پس از اعلام فراخوان، دکتر مریم محبی متخصص داخلی، دکتر الهام رجائی متخصص روماتولوژی، دکتر حانیه راجی فوق تخصص ریه، دکتر خجسته حسینی نژآد مسئول اداره بیماریهای خاص و سرطان و دکتر مژگان قاسمی مدیر گروه جمعیت، خانواده و بهداشت مدارس بانوان، دکتر بزرگ زاده رئیس بیمارستان طالقانی اهواز، دکتر صادقی مسئول بیماران تالاسمی و اینجانب از بانوانی بودند که در این نشست حاضر شده و عملکرد خود را تشریح کردند.