عنوان : اردوی بازدید از مناطق عملیاتی برگزار شد
 ۱۳۹۵/۰۷/۱۱

اردوی بازدید از مناطق عملیاتی برگزار شد  .

مشاور رئیس در امور بانوان و خانواده دانشگاه از برگزاری اردوی بازدید از مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس ویژه کارکنان خانم این دانشگاه خبرداد .

ضیاغم با بیان این مطلب گفت: دومین اردوی بازدید از مناطق عملیاتی زنان شاغل دانشگاه با هدف بیان جایگاه رفیع شهید و شهادت و تجدید خاطرات و جان فشانی و رشادت های جوانان و رزمندگان  این مرز و بوم در دوران هشت سال دفاع مقدس و بیان ایثار و فداکاری و از خودگذشتگی آنان بوده است .

مشاور رئیس در امور بانوان و خانواده دانشگاه در ادامه عنوان کرد : اردوی بازدید از مناطق جنگی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در روز پنجشنبه 8 مهر ماه به مقصد یادمان های شهدای طلائیه و شهدای هویزه با شرکت 65 نفر از بانوان واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد.

ایشان افزود : قرائت زیارت عاشورا ، اهدای پکیج فرهنگی ، تشریح بیان خاطرات و گنجینه ها تمام نشدنی دفاع مقدس توسط دوتن از یادگاران و راویان و شاهدان عینی دفاع مقدس از دیگر برنامه های این اردو بوده است.

شایان ذکر است این اردو با همکاری مدیریت فرهنگی و مدیریت خدمات پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.